kehonhuolto
ja stressinhallinta

Kehonhuolto ja stressinhallinta

Työhyvinvointia tukevat palvelut

Hyvinvoiva henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara. Tarjoan yrityksille räätälöityjä palveluja työhyvinvoinnin tukemiseen. Jooga ja rentoutumisharjoitukset voidaan toteuttaa viikottaisina tunteina tai esimerkiksi työpaikan erilaisten tapahtumien yhteyteen.

Jooga ja kehonhuolto

Rentoutuminen ja stressinhallinta

Ohjaan rauhallista kaikille sopivaa joogaa, jossa voidaan huomioida esimerkiksi erityisesti selän ja niska-hartia-alueen hyvinvointi. Harjoitus hoitaa kehoa ja tuo hallitusti lisää liikkuvutta ja voimaa. Jooga lisää kehotietoisuutta ja parantaa keskittymiskykyä.

Kehonhuoltotunnit ovat rauhallista venyttelyä ja kehon liikkuvuutta lisääviä harjoitteita. Tunnit suunnitellaan aina ryhmän tarpeen mukaan.

Rentoutuminen on taito, jota voi kehittää. Ohjattu rentoutuminen työpaikalla voi olla esimerkiksi viikottainen tunti, jossa opetellaan erilaisia tapoja rentoutumiseen. Rentoutuminen voi olla pitkä syvärentoutus tai sitten harjoittelemme pikarentoutumista, jota voi soveltaa monissa erilaisissa tilanteissa. Rentoutuminen lisää kehon ja mielen hyvinvointia. Rentoutunut mieli ottaa paremmin vastaan uutta tietoa.

Stressinhallintakurssit sisältävät tietoa stressistä ja sen vaikutuksista sekä käytännön keinoja stressinhallintaan.

Lisää työhyvinvointia joogan, rentoutumisen ja stressinhallinnan avulla.