lämpimästi tervetuloa

Hei, olen Tanja Jalas, joogaopettaja ja kalevalainen jäsenkorjaaja Espoosta. Jooga ja kalevalainen jäsenkorjaus ovat lempeitä työkaluja, joiden avulla on mahdollista saada lisää voimavaroja ja tasapainoa elämään.

Jooga merkitsee minulle kehon ja mielen rauhaa sekä itsetuntemuksen syvenemistä. Joogaopettajana olen rauhallinen ja läsnäoleva. Johdattelen pehmeään liikkeeseen ja oman kehon hyväksyvään kuunteluun. Lempeä harjoitus hoitaa kehoa ja tuo hallitusti lisää liikkuvuutta ja voimaa. Rentoutuminen ja irtipäästäminen ovat tärkeitä teemoja ohjauksessani. Ohjaan myös stressinhallintakursseja, jotka vastaavat työyhteisöjen tarpeisiin.

 

Kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi olen valmistunut Kansanlääkintäseuran kolmevuotisesta koulutuksesta. Hoitomuoto on hyvin lempeä ja tehokas – tämä yhdistelmä sai minut alunperin kiinnostumaan kalevalaisesta jäsenkorjauksesta. Minua kiehtoo kalevalaisen jäsenkorjauksen juuret omassa historiassamme. Kalevalaisena jäsenkorjaajana tulen jatkamaan opintojani täydennyskoulutusten muodossa. Ihmisen kehon ihmeellisyyden ymmärtäminen on elinikäistä oppimista.

 

Yritykseni Heita Healing ammentaa vanhaa viisautta omista juuristamme sekä muista maailman viisausperinteistä kuten joogasta. Sana Heita on yhdistelmä alkuperäisestä sukunimestäni ja etunimestäni. Se on kulkenut mukanani eri yhteyksissä pitkään, ja pidän sen pohjoisesta ja myyttisestä tunnelmasta. Olen kotoisin Lapista ja koen Heitan liittyvän nimenomaan Lappiin. Heita edustaa juurevuutta, Pohjolaa ja hoitavaa voimaa.

Hyvinvointialan koulutukset:

Kalevalainen jäsenkorjaus täydennyskoulutus, Kansanlääkintäseura 2019, 2021
Kalevalainen jäsenkorjaaja, Kansanlääkintäseura, 2017-2019

Joogaopettajakoulutus, RYT200, HIMA Happiness, 2017-2018

Joogaopettajakoulutus 250h, Joogakoulu Shanti, 2016

Reiki 1, Usui Reiki Ryoho ry, 2017

 

Kuinka voin auttaa?