Tervetuloa kalevalaiseen jäsenkorjaukseen

Kalevalainen jäsenkorjaus

Lempeä ja tehokas perinnehoito

Kalevalaisen jäsenkorjauksen juuret ovat vanhassa suomalaisessa kansanparannusperinteessä, josta kirjoitetaan myös Kalevalassa. Kalevalaisessa jäsenkorjauksessa keskeisiä periaatteita ovat kokonaisvaltaisuus ja hoidon lempeys. Koko keho hoidetaan jokaisella hoitokerralla jalkapohjista päälakeen saakka. Hoitaja korjaa kehon virheasentoja ja aktivoi kehon aineenvaihduntaa. Lihasten ja kalvorakenteiden kireyksiä vapautetaan ja kudosnestekiertoa, verenkiertoa ja hermotoimintaa palautetaan luonnolliseen tilaansa. Hoito tehdään aina hoidettavan kehoa kuunnellen ja kivun tuntemuksia välttäen.

Kalevalaisesta jäsenkorjauksesta on saatu apu muun muassa

Hoito sopii hyvin myös terveyden ylläpitoon ja vaivojen ennaltaehkäisyyn. Hoito sopii kaikenikäisille vauvoista vanhuksiin.

Hoidon jälkeen kannattaa välttää urheilua muutama päivä sekä saunaa 24h.

Kalevalainen jäsenkorjaus

Hoidon esteet

On tilanteita, joissa kalevalaista jäsenkorjausta ei tehdä. Hoidon esteitä ovat flunssa, meneillään oleva antibioottikuuri, tuoreet tutkimattomat vammat (ensin käynti lääkärissä), aktiiviset sidekudostaudit, syöpä, hemofilia, kaulavaltimoiden ahtaumat, spondylolyysi, spondylolisteesi, paha sydänvika. Mikäli olet epävarma sopiiko hoito sinulle, tarkista asia lääkäriltäsi. Jos hierontahoito sopii, sopii myös kalevalainen jäsenkorjaus.

Copy link
Powered by Social Snap