asiakkaiden kokemuksia
kalevalaisesta jäsenkorjauksesta

Asiakkaat kertovat kokemuksiaan hoitojen jälkeen

Kaikki palautteet on julkaistu asiakkaiden luvalla. Jokainen keho on erilainen ja hoidon vaikutus on yksilöllinen. Kalevalainen jäsenkorjaus auttaa vapautumaan kivuista ja kireyksistä ja tuo kehoon tasapainoa. Joskus kipu voi poistua jo yhden hoidon jälkeen, mutta useimmiten tarvitaan useampia hoitokertoja. Kalevalainen jäsenkorjaus toimii myös erittäin hyvin ennaltaehkäisevänä hoitona terveyden ylläpitämiseksi.

Hoitoa seuraavien parin päivän aikana selän kivut ja kolotukset olivat tiessään ja olo oli vetreä ja elinvoimainen. Tanja on hoitajana empaattinen ja rauhallinen, hän huomioi lämmöllä ihmisten erilaiset vaivat ja tarpeet, ja antaa hoidettavalleen miellyttävän hoitokokemuksen, jossa on helppo rentoutua.
-Mies 43 v.

Olin eilen kalevalaisessa jäsenkorjauksessa ja selkä on nyt kunnossa. Kivut ovat kokonaan pois ja fiilis kaikin puolin normaali. Iso kiitos sinulle! – Mies 40 v.

Sain kalevalaisesta jäsenkorjauksesta valtavan avun rintarangan huomattavaan kireyteen ja jäykkyyteen, joka aiheutti muun muassa huimausta. Välittömästi hoidon jälkeen olo keveni ja helpottui. Olen erittäin tyytyväinen saamaani hoitoon.
– Nainen 52 v. 

Olen erittäin tyytyväinen hoitojen tuloksiin. Suosittelen lämpimästi kalevalaista jäsenkorjausta kaikille, se tarjoaa holistisen ja rauhallisen lähestymistavan laajaan kirjoon vaivoja. – Mies 42 v.

Hoidon jälkeen olo oli kevyt, kuin lentoon lähtisi. Vointi oli huomattavasti parempi kuin hoitoon tullessa, ja nyt pidemmällä tähtäimellä hoitojen jälkeen vointi on vielä parantunut entisestään.
– Nainen 56 v.

Hoidon jälkeen oloni oli erittäin rentoutunut ja kevyt, hieman euforinenkin. – Nainen 48 v.

Jos olisin tiennyt, että tämä hoito tekee näin hyvää, olisin kutsunut sinut tänne jo aikoja sitten. – Nainen 95 v.

Olin toissa tiistaina hoidossa sun luona. Työvuorossa seistessä olen huomannut, että jalkoihin ei enää koske, eivätkä ne väsy seistessä ja ne eivät puudu. Seisominen on siis paljon kevyempää. Hoidosta on ollut selvästi apua. Kiitos paljon. – Mies 40 v.