hiljaisuuden yin-jooga

Hiljaisuuden Yin-jooga

Tule kokemaan hiljainen yin-joogaharjoitus ja ohjattu meditaatio, jossa hiljennytään hyväksyvään tietoiseen läsnäoloon.

Hiljaisuuden yin -joogaharjoitus tehdään suurelta osin hiljaisuudessa. Taustamusiikkia ei käytetä ja ohjauksessa annetaan tilaa hiljaisuudelle. Asanoihin ohjataan turvallisesti linjaten, jonka jälkeen keho ja mieli pääsevät laskeutumaan hiljaisuuteen kaikessa rauhassa. Harjoituksen päättää ohjattu meditaatio, jossa hiljennytään hyväksyvään tietoiseen läsnäoloon.

Nykyään hiljaisuuden kokeminen ei ole itsestäänselvyys. Hiljaisuus on hoitavaa ja rauhoittavaa. Levottomalle mielelle se voi olla myös haastavaa. Hiljaisuus tarjoaa syvemmän mahdollisuuden kuunnella omaa kehoa ja havainnoida mielen liikkeitä ja tuntemuksia. Pysähtyminen asanaan kasvattaa kärsivällisyyttä ja lisää levollisuutta. Yinjoogassa asennoissa viivytään pitkään, jolloin asentojen vaikutukset pääsevät syvenemään. Keho alkaa vapautua jännityksestä ja mieli rauhoittuu.

Harjoituksen päättää ohjattu meditaatio, jossa mieli pääsee tyyntymään. Meditaation hyötyjä ovat muun muassa mielen virkistyminen ja ajatusten selkeytyminen, stressin väheneminen, keskittymiskyvyn paraneminen ja levollisuuden kokeminen.

Meditaatiossa voidaan käyttää myös rummun hoitavaa ääntä. Rummun äänen värähtely vaikuttaa koko kehoon rentouttaen ja rauhoittaen. Rumpumeditaation ajan voit joko istua tai olla makuulla mukavassa asennossa ja antaa rummun äänen viedä syvään levollisuuteen.

💚

Varaa yksityistunti

Pyydä tarjous