hiljaisuuden yin & meditaatio

Hiljaisuuden Yin & meditaatio

Tule kokemaan hiljainen yinjoogaharjoitus ja ohjattu meditaatio, jossa hiljennytään hyväksyvään tietoiseen läsnäoloon.

Hiljaisuuden yin -joogaharjoitus tehdään suurelta osin hiljaisuudessa. Taustamusiikkia ei käytetä ja ohjauksessa annetaan tilaa hiljaisuudelle. Asanoihin ohjataan turvallisesti linjaten, jonka jälkeen keho ja mieli pääsevät laskeutumaan hiljaisuuteen kaikessa rauhassa. Harjoituksen päättää ohjattu meditaatio, jossa hiljennytään hyväksyvään tietoiseen läsnäoloon.

Nykyään hiljaisuuden kokeminen ei ole itsestäänselvyys. Hiljaisuus on hoitavaa ja rauhoittavaa. Levottomalle mielelle se voi olla myös haastavaa. Hiljaisuus tarjoaa syvemmän mahdollisuuden kuunnella omaa kehoa ja havainnoida mielen liikkeitä ja tuntemuksia. Pysähtyminen asanaan kasvattaa kärsivällisyyttä ja lisää levollisuutta. Yinjoogassa asennoissa viivytään pitkään, jolloin asentojen vaikutukset pääsevät syvenemään. Keho alkaa vapautua jännityksestä ja mieli rauhoittuu.

Harjoituksen päättää ohjattu meditaatio, jossa mieli pääsee tyyntymään. Meditaation hyötyjä ovat muun muassa mielen virkistyminen ja ajatusten selkeytyminen, stressin väheneminen, keskittymiskyvyn paraneminen ja levollisuuden kokeminen.

💚

Varaa Hiljaisuuden yin & meditaatio
yksityistuntina

Pyydä tarjous