tutustu eteerisiin öljyihin

Varaa eteeristen öljyjen esittely

Tervetuloa tutustumaan 100% puhtaisiin ja luonnollisiin Young Living -eteerisiin öljyihin. Järjestän eteeristen öljyjen esittely- ja tutustumistilaisuuksia hoitohuoneellani Espoossa sekä tilauksesta myös muualla. Ota yhteyttä mikäli haluat tutustua näihin kiehtoviin luonnontuotteisiin.

💚

Mitä eteeriset öljyt ovat?

Eteeriset öljyt ovat vahvoja kasviuutteita, jotka on eristetty höyrytislaamalla, kylmäpuristamalla tai pihkaa juoksuttamalla. Eteeriset öljyt on valmistettu tarkoin valituista kasveista, yrteistä ja puista. Eteerinen öljy voidaan tehdä esimerkiksi kasvin kukasta, juuresta, lehdestä tai pihkasta.

Young Living -eteeriset öljyt ovat puhtaita luonnontuotteita. Ne eivät pelkästään tuoksu, vaan tukevat terveyttämme monella eri tavalla. Jokaisella eteerisellä öljyllä on oma vaikutuksensa. Eteerisiä öljyjä voi käyttää apuna rentoutumisessa ja rauhoittumisessa. Toisilla öljyillä taas on piristäviä vaikutuksia. Eteerisiä öljyjä voi käyttää myös esimerksiki tukemaan ruoansulatuksen toimintaa ja hengitysteiden toimintaa, aktivoimaan verenkiertoa ja lievittämään lihasjännityksiä.

Young Living -eteeriset öljyt ovat eettisesti, puhtaasti, valvotusti ja luonnollisesti valmistettuja tehokkaita luonnontuotteita. Young Living -eteerisiä öljyjä ei ole muunneltu eikä niihin ole lisätty mitään, joten öljy on luonnollinen tuote suoraan luonnosta. Laadukkaasti valmistettu 100% luonnollinen eteerinen öljy on voimakkaampi kuin kasvi, mistä se on valmistettu. Eteerisen öljyn avulla saat käyttöösi kasvin hoitavan voiman sen luonnollisessa muodossa.

💚