hiljaisuuden yin & rumpurentoutus

Hiljaisuuden yin ja rumpurentoutus on harjoitus, jossa yhdistyvät hiljainen yinjoogaharjoitus ja hoitava rummun ääni.

Joogaharjoitus tehdään suurelta osin hiljaisuudessa. Taustamusiikkia ei käytetä ja ohjauksessa annetaan tilaa hiljaisuudelle. Asanoihin ohjataan turvallisesti linjaten, jonka jälkeen keho ja mieli pääsevät laskeutumaan hiljaisuuteen kaikessa rauhassa.

Nykyään hiljaisuuden kokeminen ei ole itsestäänselvyys. Hiljaisuus on hoitavaa ja rauhoittavaa. Levottomalle mielelle se voi olla myös haastavaa. Hiljaisuus tarjoaa syvemmän mahdollisuuden kuunnella omaa kehoa ja havainnoida mielen liikkeitä ja tuntemuksia. Pysähtyminen asanaan kasvattaa kärsivällisyyttä ja lisää levollisuutta. Yinjoogassa asennoissa viivytään pitkään, jolloin asentojen vaikutukset pääsevät syvenemään. Keho alkaa vapautua jännityksestä ja mieli rauhoittuu.

Harjoituksen päätteeksi hiljaisuudesta nousee rummun hoitava ääni. Rummun äänen värähtely vaikuttaa koko kehoon rentouttaen ja rauhoittaen. Rumpurentoutuksen ajan voit joko istua tai olla makuulla mukavassa asennossa ja antaa rummun äänen viedä
syvään levollisuuteen.

2h Hiljaisuuden Yin & rumpurentoutus hinta 1x Lumon kortiltasi + 10e tai 30e ilman korttia.

Ilmoittautuminen avataan kolme viikkoa ennen tapahtumaa.
Varaa paikkasi -> yogaroomlumo.fi

HUOM: Esteen sattuessa varaus on peruttava viimeistään kaksi vuorokautta ennen tunnin alkua, kiitos! Peruuttamatta jääneet varaukset veloitetaan jälkikäteen.

Lämpimästi tervetuloa 💚

Seuraava hiljaisuuden yin & rumpurentoutus ajankohta vahvistetaan myöhemmin.
Jos haluat vastaavan kokonaisuuden omaan tilaisuuteesi, otathan yhteyttä.

Copy link
Powered by Social Snap