Mitä tähdet kertovat?

stars

Öisen taivaan katselu rauhoittaa ja lohduttaa. Tähtitaivas on äärettömän kiehtova, ja auttaa laittamaan asiat oikeisiin mittasuhteisiinsa. Yöllinen kirkas taivas saa minut tuntemaan oman pienuuteni tässä maailmankaikkeudessa, ja auttaa näkemään myös elämän haasteet pienempinä. Mietin usein, mitä kaikkea tähdet ja planeetat meille voivat kertoa. Mitä astrologit kautta aikain ovat osanneet tähdistä lukea? Astrologia on ikivanha perinne ja se elää yhä nykyään. Mitä annettavaa astrologialla voi nykyaikana olla?

Henkinen astrologia

Viime syksynä sukelsin aiheen piiriin syvemmin, ja aloitin opinnot henkisen astrologian koulutuksessa. Voin kertoa, että aihe on huikean kiehtova. Henkisessä astrologiassa on mukana näkemys, jonka mukaan ihminen on henkinen olento. Olemassaolollamme on tarkoitus ja asiat eivät tapahdu sattumalta. Elämämme ei kuitenkaan ole siinä mielessä tähtiin kirjoitettu, ettemmekö voisi käyttää omaa vapaata tahtoamme. Meillä on vapaus valita omat ajatuksemme, tunteemme ja tekomme. Astrologia voi auttaa meitä hyvien valintojen tekemisessä ja luonteemme jalostamisessa.

Itsetuntemus ja ymmärrys

Olen vuosien aikana käyttänyt monenlaisia menetelmiä itsetuntemukseni syventämiseen. Astrologinen tulkinta on antanut minulle paljon, ellei jopa eniten, ymmärrystä itsestäni, elämästä ja muista ihmisistä. Tämä ymmärrys on tullut astrologian kautta yllättävän selkeästi ja vaivattomasti. Kun vuosia sitten ensimmäisen kerran menin astrologiseen konsultaatioon, olin todella vaikuttunut saamastani tiedosta, osuvista huomioista ja uusista näkökulmista omaa elämääni kohtaan. Samalla olin ihmeissäni. Miten astrologi osasi lukea ja tulkita kertomansa asiat planeettojen antaman tiedon pohjalta. Katsoin astrologista syntymäkarttaani, joka ei kertonut minulle oikeastaan mitään. Silloin viimeistään päätin, että tästä asiasta otan selvää.

Astrologian anti meille nykypäivän ihmisille

Astrologian avulla olen oppinut ymmärtämään paremmin omia reaktiotani ja tunteitani. Syntymäkartallani näkyy vahva suunnanmuutoksen energia, ja sen näkeminen on auttanut minua hyväksymään elämässäni tapahtuneita isoja muutoksia. Olen oppinut myös ymmärtämään paremmin muiden ihmisten toimintaa ja näkemyksiä. Astrologinen syntymäkartta kertoo paljon kyseisen henkilön luonteesta, vahvuuksista, haasteista ja mahdollisuuksista. Jokaisella meistä on oma elämäntarinamme, oma polkumme ja omat haasteemme. Astrologia voi auttaa näkemään asioita selvemmin ja tulemaan tietoiseksi sekä omista kehitettävistä puolista että luontaisista vahvuuksista. Astrologia auttaa myös ymmärtämään muita ihmisiä. Me kaikki olemme yhtä arvokkaita ja ainutlaatuisia. Erilaisuuden ymmärtämisen testi tulee meillä kaikilla varmasti vastaan elämässä joko kerran tai toistuvasti. Oman toiminnan ja ajattelun punnitseminen on hyvin tärkeää, samoin aidon ymmärryksen lisääminen muita ihmisiä kohtaan. Näissä asioissa astrologia voi olla verraton apu.

Mikä on astrologinen syntymäkartta?

Astrologinen syntymäkartta on kuva taivaankappaleiden sijainnista syntymämme hetkellä. Kartalla näkyvät eläinradan tähtikuviot sekä aurinkokuntamme planeetat ja niiden väliset keskinäiset suhteet syntymän hetkellä. Kartta jaetaan sektoreihin eli huoneisiin. Jokainen huone edustaa jotain elämän osa-aluetta, kuten esimerkiksi kotia tai työtä, minä-kuvaa tai rakkauselämää. Kartan tekemiseen tarvitaan tarkka syntymäaika ja paikka.

Astrologisen kartan tekeminen on nykyään helppoa netistä löytyvien ohjelmien avulla. Kartan tulkitsemisesta alkaa seikkailu ja tutkimusmatka omaan itseen. Parhaimmillaan tulkinta antaa työkaluja jokapäiväisen elämän harmonisoimiseen ja onnellisuuden lisäämiseen elämässä. Se voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja kannustaa uskomaan itseesi. Kartta voi myös auttaa näkemään selkeämmin itsesi, muut ihmiset ja elämäsi ylipäätään.

Astrologiaan liittyy hyvin paljon muutakin kuin syntymäkartan tulkinta, mutta se on aina lähtökohtana, ja voi jo itsessään antaa paljon. Syntymäkartta on katsaus henkilön luonteeseen ja tähän elämään. Lisäksi eri metodeilla voidaan tarkastella nykyistä elämäntilannettasi tai elämäsi erilaisia vaiheita tarkemmin. Suosittelen ottamaan selvää, mitä tähdet juuri sinulle kertovat.

Copy link
Powered by Social Snap