eteeriset öljyt ja meditaatio

Eteeriset öljyt ja meditaatio

Lauantaina 2.4. klo 14.00-16.00

Tule kokemaan rauhallinen meditaatio eteeristen öljyjen kanssa. Käytämme meditaation tukena puhtaita ja luonnollisia eteerisiä öljyjä. Eteerisillä öljyillä on lukuisia erilaisia hoitavia vaikutuksia. Tilaisuuden alussa saat tietoa eteerisistä öljyistä ja niiden käyttötavoista. Tämän jälkeen teemme levollisuutta lisäävän meditaation.

Käytämme korkean tason puhtaita ja luonnollisia Young Living -eteerisiä öljyjä.

Meditaatio parantaa keskittymiskykyä ja vähentää stressiä. Meditaatio on yksinkertainen, toimiva ja tehokas tapa lisätä levollisuutta ja rauhaa elämään. Meditaation hyödyt saat parhaiten käyttöösi ottamalla meditaation säännölliseksi osaksi arkeasi. Eteeriset öljyt sopivat erinomaisesti käytettäväksi meditaation tukena ja inspiraationa. Öljyjen avulla voit lisätä keskittymistä, rauhaa ja levollisuutta tai tarpeen vaatiessa voit hyödyntää eteeristen öljyjen virkistäviä ominaisuuksia.

Lämpimästi tervetuloa!

Aika:
Lauantai 2.4.2022
klo 14.00-16.00

Osoite:
Merivirta 13 B, 02320 Espoo

Mukaan mahtuu rajallinen osallistujamäärä. Ilmoittaudu: tanja.jalas@hotmail.com


Mitä eteeriset öljyt ovat?

Eteeriset öljyt ovat vahvoja kasviuutteita, jotka on eristetty höyrytislaamalla, kylmäpuristamalla tai pihkaa juoksuttamalla. Eteeriset öljyt on valmistettu tarkoin valituista kasveista, yrteistä ja puista. Eteerinen öljy voidaan tehdä esimerkiksi kasvin kukasta, juuresta, lehdestä tai pihkasta.

Young Living -eteeriset öljyt ovat puhtaita luonnontuotteita. Ne eivät pelkästään tuoksu, vaan tukevat terveyttämme monella eri tavalla. Jokaisella eteerisellä öljyllä on oma vaikutuksensa. Eteerisiä öljyjä voi käyttää apuna rentoutumisessa ja rauhoittumisessa. Toisilla öljyillä taas on piristäviä vaikutuksia. Eteerisiä öljyjä voi käyttää myös esimerksiki tukemaan ruoansulatuksen toimintaa ja hengitysteiden toimintaa, aktivoimaan verenkiertoa ja lievittämään lihasjännityksiä.

Young Living -eteeriset öljyt ovat eettisesti, puhtaasti, valvotusti ja luonnollisesti valmistettuja tehokkaita luonnontuotteita. Young Living -eteerisiä öljyjä ei ole muunneltu eikä niihin ole lisätty mitään, joten öljy on luonnollinen tuote suoraan luonnosta. Laadukkaasti valmistettu 100% luonnollinen eteerinen öljy on voimakkaampi kuin kasvi, mistä se on valmistettu. Eteerisen öljyn avulla saat käyttöösi kasvin hoitavan voiman sen luonnollisessa muodossa.