astrologia

Astrologia

Astrologinen tulkinta

Astrologia siivittää kiehtovalle tutkimusmatkalle omaan itseen. Astrologisesta syntymäkartasta voidaan tulkita ihmisen tärkeimmät haasteet ja mahdollisuudet tässä elämässä. Astrologinen tulkinta kertoo luonteen vahvuuksista ja kehitettävistä puolista. Astrologinen tulkinta lisää tietoisuutta omista toimintatavoistamme ja antaa työkaluja jokapäiväisen elämän harmonisoimiseen. Se voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja kannustaa uskomaan itseesi. Kartan tulkinta auttaa näkemään selkeämmin itsesi, muut ihmiset ja elämäsi ylipäätään.

Kartan ja tulkinnan tekemistä varten tarvitaan syntymäaika (päivämäärä ja tarkka kellonaika) ja paikkakunta. Huomioithan että ilmoitat konkreettisen syntymäpaikkakunnan. Jos tarkkaa kellonaikaa ei ole tiedossa, se kannattaa tarkistaa tulkintaa varten.

Voit varata ajan Espoon Kivenlahdessa sijaitsevalle työhuoneelleni tai tulkinta voidaan tehdä videoyhteyden välityksellä tai puhelimitse.

Astrologisen syntymäkartan tulkinnan hinta on 80e / 60 min.

Hinta sisältää astrologisen syntymäkartan, 60 minuutin tulkinnan sekä kirjallisen tiivistelmän tulkinnasta.

Hinta sisältää arvonlisäveron 24 %.

Varaa aika

Kattava tulkinta sai ajattelemaan omaa elämää – sekä mennyttä että tulevaa – eri vinkkelistä. Omat kehityskohteet ja mahdollisuudet kiinnosti eniten ja niiden pohtimiseen & työstämiseen sainkin lisäpuhtia!
– Laura

Tanjan kyky tulkita astrologiaa on lempeän voimaannuttavaa. Hänellä on kyky sanoittaa kartta niin, että sen ymmärtää vaikka muuten astrologia ei olisikaan tuttua. Suosittelen lämpimästi.
– Pia

Tanjan tulkinta oli käytännönläheisillä esimerkeillä varustettua, ihanan selkeää ja ammattimaista. Koin asiat osuviksi omaan persoonaan ja elämään, ja tuli paljon uutta mielenkiintoista tietoa, vaikka astrologia tuttua on itsellenikin. Suosittelen lämpimästi!
-Iina