astroaamu espoossa

Astroaamu Espoossa

Lauantaina 2.4.2022 klo 9.00-12.00

Astrologia siivittää kiehtovalle tutkimusmatkalle omaan itseen. Astrologisesta syntymäkartasta voidaan tulkita ihmisen tärkeimmät haasteet ja mahdollisuudet tässä elämässä. Astrologisen syntymäkartan tulkinta kertoo luonteen vahvuuksista ja kehitettävistä puolista. Se kertoo elämän teemoista ja eteen tulevista oppiläksyistä. Astrologinen tulkinta auttaa tunnistamaan omia luonteenpiirteitä ja tulemaan tietoisemmaksi omista käyttäytymismalleista. Astrologinen tulkinta auttaa syventämään itsetuntemusta ja antaa työkaluja jokapäiväisen elämän harmonisoimiseen ja tyytyväisyyden lisäämiseen elämässä.

Voit valita joko astrologisen syntymäkartan tulkinnan tai minitulkinnan.

Astrologisen syntymäkartan tulkinta 60 min / 80e.
Hinta sisältää astrologisen syntymäkartan, 60 minuutin tulkinnan sekä kirjallisen tiivistelmän tulkinnasta.

Minitulkinta 20 min / 20e
Minitulkinnassa käsitellään astrologisen syntymäkartan kolmen päätekijän, aurinkomerkin, kuumerkin sekä nousevan merkin muodostama kokonaisuus. Minitulkinta on tutustumistarjous, johon ei kuulu mukaan kirjallista materiaalia kuten pidempään tulkintaan.

Astrologisen tulkinnan tekemistä varten tarvitaan syntymäaika (päivämäärä ja tarkka kellonaika) ja paikkakunta. Huomioithan että ilmoitat konkreettisen syntymäpaikkakunnan. Jos tarkkaa kellonaikaa ei ole tiedossa, se kannattaa tarkistaa tulkintaa varten.

Ajanvaraukset syntymäaikatietoineen sähköpostitse > tanja.jalas@hotmail.com

Työhuoneeni sijaitsee Espoon Kivenlahdessa osoitteessa Merivirta 13 B. Tulkinnat on mahdollista toteuttaa myös puhelimitse tai videotapaamisena.

Lämpimästi tervetuloa!